Incendiu la sediul Ambasadei României din Irak. MAE anunţă că o persoană a necesitat îngrijiri medicale | FOTO

Ministerul Afacerilor Externe a transmis că, duminică, un incendiu cauzat de explozia unei butelii a avut loc la sediul Ambasadei României la Bagdad. Personalul misiunii diplomatice a fost evacuat iar o singură persoană a necesitat îngrijiri medicale.

1666 afișări
Imaginea articolului Incendiu la sediul Ambasadei României din Irak. MAE anunţă că o persoană a necesitat îngrijiri medicale | FOTO

Incendiu la sediul Ambasadei României de la Bagdad. O persoană a necesitat îngrijiri medicale

"La data de 1 septembrie 2019, la sediul Ambasadei României la Bagdad a izbucnit un incendiu cauzat de explozia unei butelii. Mai multe echipaje de pompieri au sosit la faţa locului pentru stingerea incendiului şi pentru a se asigura că acesta nu se va extinde. Personalul misiunii diplomatice a fost evacuat din motive de siguranţă, o singură persoană a necesitat îngrijiri medicale. În acest moment, toţi membrii ambasadei se află în afara oricărui pericol", arată un comunicat transmis la solicitarea MEDIAFAX.

Ministerul Afacerilor Externe monitorizează cu prioritate situaţia şi menţine legătura cu misiunea diplomatică română pentru a se asigura că atât personalul ambasadei, cât şi imobilul sunt în siguranţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici