Incendiu la un camion încărcat cu pietriş, propagat la o hală de lângă un supermarket în Focşani

Un incendiu izbucnit la un camion încărcat cu pietriş s-a propagat la o hală de lângă un supermarket din Focşani. Camionul a ars aproape în întregime, iar din peretele halei a fost distrusă o suprafaţă de 40 de metri pătraţi.

229 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un camion încărcat cu pietriş, propagat la o hală de lângă un supermarket în Focşani

Focşani: Incendiu la un camion încărcat cu pietriş, propagat la o hală de lângă un supermarket

Potrivit ISU Vrancea, pompierii din Focşani au intervenit sâmbătă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un camion încărcat cu pietriş, aflat în curtea unei societăţi comerciale din apropierea unui supermarket.

Până la sosirea pompierilor, incendiul s-a propagat la o hală din imediata vecinătate, unde au ars cca. 40 mp de perete din panouri tip sandwich.

Camionul a ars aproape în întregime. Supermarketul nu a fost afectat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici