Incendiu la un fast food din Ilfov. Un copil şi doi adulţi au ajuns la spital

Un copil şi doi adulţi au ajuns la spital după ce au suferit arsuri din cauza unui incendiu izbucnit la un fast food din judeţul Ilfov.

220 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un fast food din Ilfov. Un copil şi doi adulţi au ajuns la spital

Incendiul a izbucnit sâmbătă, în jurul prânzului, la un fast food din localitatea 1 Decembrie. Pompierii au fost trimişi la faţa locului.

Trei persoane au fost rănite în urma incendiului şi au fost transportate la spital. Potrivit salvatorilor, este vorba despre un copil, în vârstă de nouă ani, care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii M.S. Curie. Celelalte două victime cu arsuri, un bărbat în vârstă de 39 de ani şi o femeie de 43 de ani, au fost duse la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Raparatorie şi Arsuri.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două echipaje SMURD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici