Incendiu la un tren de persoane într-o gară din Timişoara. 15 călători s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit, duminică seara, la un tren de persoane, în Gara Ronaţ din Timişoara, cei 15 călători reuşind să se autoevacueze în siguranţă, transmite corespondentul MEFIAFAX.

221 afișări
Imaginea articolului Incendiu la un tren de persoane într-o gară din Timişoara. 15 călători s-au autoevacuat

Incendiu la un tren de persoane într-o gară din Timişoara; 15 călători s-au autoevacuat

Incendiul a izbucnit, duminică seara, la un tren Regiotrans, la compartimentul motor, în Gara Ronaţ din Timişoara.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, au fost decuplate două vagoane în care se aflau 15 călători, care s-au autoevacuat în siguranţă. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“La locul intervenţiei s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autocisternă, o autosanitară SMURD şi echipaje din cadrul Poliţiei Transporturilor. Incendiul a fost lichidat, se fac cercetări pentru stabilirea cauzei”, arată ISU Timiş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici