Incendiu pe Calea Dorobanţi, în Capitală

Pompierii bucuresteni intervin, luni dimineaţa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la produs la mansarda unei cladiri P+1+M in Calea Dorobanţi.

2561 afișări
Imaginea articolului Incendiu pe Calea Dorobanţi, în Capitală

Incendiu pe Calea Dorobanţi, în Capitală

Incendiul se manifestă cu degajare de fum la nivelul acoperisului. Suprafata afectată estimata este de 400 mp

In imediata apropiere se afla o cladire P+8, iar pompierii actionează pentru protejarea acesteia.

Nu sunt raportate victime.

Pompierii spun căpersonalul celor doua cladiri s-a evacuat.

Au fost alertate 11 autospeciale de stingere.

Având în vedere intervenţia pompierilor la un incendiu situat pe Calea Dorobanţi, Brigada Rutieră recomandă participanţilor la trafic să evite zona; să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri şi să circule cu prudenţă.

La acest moment traficul rutier este restricţionat pe Calea Dorobanţi, segmentul de drum cuprins între Şos. Ştefan cel Mare şi Bd. Dacia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incendiu,
capitală,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici