Incendiu puternic în Braşov: 10 hectare de vegetaţie uscată şi litieră de pădure sunt cuprinse de flăcări

Pompierii intervin, marţi seara, pentru stingerea unui incendiu care a cuprins 10 hectare de vegetaţie uscată şi litieră de pădure într-o zonă greu accesibilă din judeţul Braşov, transmite corespondentul MEDIAFAX.

993 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic în Braşov: 10 hectare de vegetaţie uscată şi litieră de pădure sunt cuprinse de flăcări

Incendiu puternic în Braşov: 10 hectare de vegetaţie uscată şi litieră de pădure sunt cuprinse de flăcări

Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că incendiul a cuprins aproximativ 10 hectare de vegetaţie uscată şi litieră de pădure, în localitatea Vlădeni.

Pentru stingerea flăcărilor intervin 20 de pompieri din cadrul ISU Braşov, zona fiind una greu accesibilă.

În sprijin intervine şi Asociaţia 4×4 Rescue pentru transportul apei, a mai anunţat reprezentantul ISU Braşov.

Taguri:
incendiu,
vegetaţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici