FOTO  Incendiu puternic în Parcul Industrial din Cluj-Napoca. Avertizare RoAlert

  • Un incendiu puternic a izbucnit marţi dimineaţa într-o hală din Parcul Industrial Tetarom din Cluj-Napoca.
  • Reprezentanţii ISU au trimis un mesaj RoAlert din cauza fumului dens.
296 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic în Parcul Industrial din Cluj-Napoca. Avertizare RoAlert

Incendiu puternic în Parcul Industrial din Cluj-Napoca. Avertizare RoAlert

Mai multe echipaje de pompieri au fost trimise la locul incendiului, izbucnit într-o hală a Parcului Industrial Tetarom din Cluj-Napoca.

Hala are o suprafaţă de aproximativ 600 de metri pătraţi, iar înăuntru funcţionează mai mulţi operatori economici.

Din cauza fumului dens, a fost trimis şi un mesaj RoAlert: „Incendiu hală în mun. Cluj-Napoca în Parcul Tetarom I (Tăietura Turcului), cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei, rămâneţi pe cât posibil în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum. Respectaţi recomandările pompierilor”, este mesajul trimis de ISU Cluj.

Deocamdată nu sunt anunţate victime.

„Nu sunt informaţii până acum referitoare la existenţa unor elemente care prin natura lor să degajeze gaze toxice. S-a transmis mesaj RoAlert privind degajările abundente de fum către terminalele mobile din municipiul Cluj-Napoca şi localitatea Baciu”, anunţă ISU Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici