Incendiu puternic în Ploieşti. Ard două case şi un garaj în care sunt două maşini

Peste 30 de pompieri intervin, vineri, pentru a stinge un incendiu puternic izbucnit la o locuinţă din Ploieşti, care s-a extins la o altă casă şi la un garaj, în care sunt două autoturisme, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1435 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic în Ploieşti. Ard două case şi un garaj în care sunt două maşini

Incendiu puternic în Ploieşti: ard două case şi un garaj în care sunt două maşini

Potrivit reprezentanţilor ISU Prahova, incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Romulus din Ploieşti şi s-a extins şi la o anexă şi la un garaj.

„Este degajare mare de fum, flăcări violente şi pericol de extindere. Arde o casă de tip parter plus mansardă, cu un garaj cu două autoturisme în interior. S-a extins şi la cea de a doua locuinţă”, au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

Focul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, iar pentru stingerea incendiului acţionează 3o de pompieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici