Incendiu puternic la o fabrică din Mogoşoaia - VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică dimineaţă, la o fabrică de încălţăminte din localitatea ilfoveană Mogoşoaia, flăcările cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi, fără a fi înregistrate victime.

84 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o fabrică din Mogoşoaia - VIDEO

Incendiu puternic la o fabrică din Mogoşoaia (Imagine: Mediafax Foto)

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 6.15 prin numărul 112 de către localnicii din Mogoşoaia, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ilfov, Elena Bucur.

La faţa locului au fost trimise şapte autospeciale cu apă şi spumă, la ora transmiterii acestei ştiri pompierii reuşind să stingă mare parte din focare.

Bucur a precizat că în urma incendiului nu au fost înregistrate victime, însă o femeie de origine asiatică a intrat în şoc şi a suferit un atac de panică, un echipaj medical oferindu-i primul ajutor.

Potrivit sursei citate, incendiul la fabrica de încălţăminte de la Mogoşoaia a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la o matriţă veche folosită la fabricarea încălţămintei.

Bucur a exclus riscul extinderii incendiului şi la alte clădiri din zonă pentru că fabrica, unde există materiale uşor inflamabile deoarece acolo se produce încălţăminte din plastic şi cauciuc,
se află într-un loc izolat.

La fabrica de încălţăminte de la Mogoşoaia lucrează în special cetăţeni chinezi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici