Incendiu puternic la o hală de mase plastice din Timişoara

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o hală cu mase plastice din Timişoara, pompierii acţionând cu şase autospeciale, pentru stingerea focului. În zonă nu sunt blocuri de locuinţe, astfel că nicio persoană nu a fost evacuată.

340 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o hală de mase plastice din Timişoara

Incendiu puternic la o hală de mase plastice din Timişoara (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Banat, Sindia Vlaia, un incendiu puternic a izbucnit la Timişoara, la o hală unde sunt depozitate mase plastice.

"Flăcările sunt înalte de aproximativ zece metri, iar intrevenţia pompierilor este anevoioasă. Se intervine cu şase autospeciale, iar pentru că este nevoie de multă apă s-a solicitat o cisternă cu apă de la Retim (societatea de salubrizare din Timişoara - n.r.)", a declarat Sindia Vlaia pentru corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici