Incendiu puternic la o tipografie aflată la marginea Craiovei

Un incendiu puternic a izbucnit, duminică, la o hală aflată la marginea Craiovei, unde funcţionează o tipografie, dar şi mai multe depozite, pentru stingerea focului intervenind trei echipaje de pompieri.

427 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la o tipografie aflată la marginea Craiovei

Incendiu puternic la o tipografie aflată la marginea Craiovei (Imagine: Florin Buliga/Arhiva Mediafax Foto)

Incendiul a izbucnit în jurul orei 12.00, la o hală în care se află o tipografie privată, dar şi depozite de furaje, de articole sportive şi de mobilă.

La faţa locului intervin trei echipaje de la Inspectoratul pentru Sitiaţii de Urgenţă, care au împiedicat extinderea focului la case şi la alte depozite aflate în apropiere.

Potrivit inspectorului-şef Constantin Florea de la ISU Oltenia, incendiul a izbucnit, cel mai probail, de la tipografie, iar focul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi.

"Vorbim de o suprafaţă de aproximativ 300 de metri pătraţi dintr-o hală de 800 de metri pătraţi în care funcţionau cinci firme diferite. Focul s-a propagat la trei dintre aceste firme, respectiv la un depozit de furaje, la o firmă care produce accesorii pentru motociclişti şi o tipografie, de la aceasta din urmă pornind incendiul. Am intervenit cu trei echipaje cu apă şi spumă şi în acest moment oamenii lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor din interiorul clădirii. A trebuit să acţionăm repede ca să evităm propagarea incendiului", a declarat inspectorul-şef Constantin Florea.

La momentul izbucnirii incendiului la hala respectivă nu se afla nicio persoană.

Administratorul firmei care produce echipament sportiv a spus că incendiul a distrus aproximativ 20 la sută din hala în care funcţiona societatea, însă are asigurare pentru bunuri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici