Incendiu puternic la un apartament din Ferentari. O femeie, transportată la spital

Un incendiu puternic a izbucnit, joi spre vineri noaptea, la un apartament din Ferentari, o femeie fiind transportată la spital. Mai mulţi oameni care locuiesc în blocul respectiv au fost evacuaţi.

184 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un apartament din Ferentari. O femeie, transportată la spital

Incendiu puternic la un apartament din Ferentari. O femeie, transportată la spital

"Pompierii Detaşamentului Pieptănari au intervenit în cursul nopţii trecute pentru stingerea unui incendiu puternic produs la un apartament din Calea Ferentari. Fumul rezultat în urma arderii a pătruns pe casa scării şi s-a propagat către partea superioară a blocului. Opt locatari aflaţi în pericol au fost evacuaţi, iar celor care prezentau probleme medicale ca urmare a inhalării de monoxid de carbon li s-a acordat primul ajutor. O femeie în vârstă de 42 ani a fost transportată la Spitalul Bagdasar Arseni", transmite ISU Bucureşti-Ilfov.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici