Incendiu puternic la un centru de fier vechi din Simeria, judeţul Hunedoara. Ard caroserii auto

  • Un incendiu puternic, cu degajare mare de fum, a izbucnit, miercuri, într-un centru de colectare a fierului vechi din Simeria, judeţul Hunedoara.
  • La faţa locului a fost solicitată şi intervenţia Gărzii de Mediu pentru a stabili gradul de poluare.
210 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un centru de fier vechi din Simeria, judeţul Hunedoara. Ard caroserii auto

Incendiu puternic la un centru de fier vechi din Simeria, judeţul Hunedoara. Ard caroserii auto

Incendiul se manifestă cu degajare mare de fum într-un centru de colectare a fierului vechi din Simeria, transmite ISU Hunedoara.

„Pompierii au constatat că arderea se manifestă la caroserii auto dezafectate, depozitate în aer liber pe aproximativ 400 metri patraţi. Incendiul a fost în scurtă vreme localizat, în zonă neexistând pericolul propagării la locuinţe sau hale industriale. De asemenea, nimeni nu a fost rănit sau intoxicat cu fum”, transmit reprezentanţii ISU Hunedoara.

Cantitatea mare de fum degajată în atmosferă a impus notificarea Gărzii de Mediu pentru a se stabili gradul de poluare în urma incendiului.

Deoarece norul de fum nu a fost direcţionat de curenţii de aer spre zonele locuite, nu s-a impus avertizarea populaţiei prin intermediul Ro-Alert, potrivit ISU Hunedoara.

După ce incendiul va fi lichidat, pompierii vor stabili cauzele producerii incendiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici