Incendiu puternic la un depozit de produse cosmetice din Craiova

Un incendiu puternic a izbucnit, joi după-amiază, la un depozit de produse cosmetice din Craiova, fără a exista victime, pompierii ajunşi la faţa locului solicitând suplimentarea echipajelor întrucât focul se poate extinde.

146 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un depozit de produse cosmetice din Craiova

Incendiu puternic la un depozit de produse cosmetice din Craiova (Imagine: Florin Buliga/Mediafax foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspetcoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, Cristian Dumitrică, focul a izbucnit în jurul orei 14.00 la un depozit de produse cosmetice aflat într-un cartier de la marginea oraşului, într-o zonă cu case.

"S-a intervenit cu patru autospeciale cu apă şi spumă, dar s-au mai solicitat şi altele pentru că incendiul se poate extinde. În depozit se aflau, pe lângă cosmetice, şi produse de papetărie. Nu au existat persoane în interior. Nu se ştie cauza producerii incendiului", a declarat Cristian Dumitrică.

Locuitorii din zonă spun că în spaţiul respectiv era depozitată marfă adusă clandestin din China, care era apoi vândută.

Zona este izolată de poliţişti şi jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici