Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu

Un incendiu puternic a izbucnit, joi dimineaţă, la Hotelul "Steaua Dunării" din Giurgiu, iar imobilul a fost invadat de fum, o persoană cu atac de panică fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

893 afișări
Imaginea articolului Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu

Incendiu puternic la un hotel din Giurgiu (Imagine: Florin Buliga/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Giurgiu, Gabriela Georgescu, incendiul a izbucnit de la un aparat de climatizare din hotel, iar cele 30 de persoane aflate în acel moment în camere au fost evacuate.

"Hotelul a fost invadat de fum, iar cele 30 de persoane care se aflau în clădire în acel moment au fost evacuate. La recepţie figurau 60 de persoane care ar fi fost cazate acolo, dar ceilalţi nu erau în acel moment în clădire. Incendiul a izbucnit de la un aparat de climatizare", a declarat Georgescu.

Incendiul a afectat mare parte din hotel, care are 11 etaje şi 102 camere, din care 43 erau ocupate.

La faţa locului pompierii intervin, pentru stingerea focului, cu cinci autospeciale. De asemenea, la locul incendiului se află şi o ambulanţă. Un alt echipaj medical a preluat o persoană care a suferit un atac de panică şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Giurgiu, fiind în stare stabilă.

Primele cercetări arată că focul a distrus o mare parte din încăperile de la parter, iar mai multe persoane, între care doi pompieri, s-au intoxicat cu fum.

Hotelul "Steaua Dunării" se află pe şoseaua de centură, la ieşirea din Giurgiu şi este scos din circuitul turistic, acolo fiind cazate persoane din afara judeţului care lucrează în oraş, la diferite firme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici