Incendiu uriaş într-o parcare de tiruri din Timişoara. Zeci de cauciucuri au luat foc

  • Un incendiu uriaş a izbucnit duminică într-o parcare de tiruri din Timişoara.
  • Zeci de cauciucuri au luat foc şi din cauza fumului gros a fost informată Garda de Mediu.
  • Pompierii intervin la faţa locului şi anunţă că nu sunt victime.
Urmărește
471 afișări
Imaginea articolului Incendiu uriaş într-o parcare de tiruri din Timişoara. Zeci de cauciucuri au luat foc

Incendiu uriaş într-o parcare de tiruri din Timişoara. Zeci de cauciucuri au luat foc

Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică, la ora 11.45 pentru „stingerea unui incendiu izbucnit într-o curte comună (mai mulţi operatori economici) pe strada Demetriade din Timişoara”.

A fost alertat Detaşamentul 1 Timişoara şi la locului evenimentului s-a acţionat cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, au mai spus cei de la ISU.

La sosirea echipajelor de intervenţie „s-a constatat că incendiul se manifesta la deşeuri şi anvelope, pe o suprafaţă de aproximativ 300 mp”. În urma evenimentului au ars aproximativ 100 cauciucuri, o remorcă dezafectată şi au fost afectate alte două remorci de TIR.

Nu s-au înregistrat victime. De asemenea, a fost anunţată Garda de Mediu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici