Incendiu VIOLENT într-un bloc din Petrila. 60 de persoane au fost evacuate, oameni spitalizaţi

60 de oameni au fost evacuaţi dintr-un bloc din Petrila, judeţul Hunedoara, în care a izbucnit un incendiu. Şase persoane au ajuns la spital, din cauza intoxicaţiei cu fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

305 afișări
Imaginea articolului Incendiu VIOLENT într-un bloc din Petrila. 60 de persoane au fost evacuate, oameni spitalizaţi

Incendiu VIOLENT într-un bloc din Petrila. 60 de oameni au fost evacuaţi, oameni spitalizaţi

Incendiul a izbucnit joi seara la un bloc de nouă etaje, de pe strada 8 Martie din Petrila, judeţul Hunedoara.

Pompierii au fost nevoiţi să evacueze 60 de locatari, iar 17 dintre ei au primit îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul s-a produs în zona casei liftului de la etajul şapte al unui bloc.

"Incendiul s-a produs în zona casei liftului la nivelul etajului şapte, cu o mare degajare de fum la etajele superioare. Au fost evacuate 60 de persoane. 17 dintre acestea au primit îngrijiri medicale din partea echipajelor de pompieri şi a echipajelor SAJ, deplasate de urgenţă la locul intervenţiei. Sunt şase persoane transportate la spital, între care trei femei, doi copii, o femeie cu dizabilităţi, la UPU Petroşani, conştiente şi cooperante pentru investigaţii suplimentare. Intervin patru ofiţeri, 20 de subofiţeri, cu cinci ambulanţe, o autospecială de transport victime multiple, trei maşini de lucru cu apă şi spumă, o autoscară, o autospecială de prima intervenţie. Echipajele de pompieri verifică fiecare locuinţă pentru a se asigura că nu sunt persoane blocate în apartamente", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

Incendiul a fost lichidat cu puţin înainte de miezul nopţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici