Incendiu VIOLENT la bloc din Teiuş. Acoperişul, cuprins de flăcări pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi

Pompierii intervin, vineri, cu patru autospeciale pentru stingerea unui incendiu la acoperişul unui bloc de două etaje din oraşul Teiuş, judeţul Alba. Focul se întinde pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, iar fumul este vizibil de la depărtare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

304 afișări
Imaginea articolului Incendiu VIOLENT la bloc din Teiuş. Acoperişul, cuprins de flăcări pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi

Acoperişul unui bloc din Teiuş, cuprins de flăcări pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Alina Marescu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incendiul la acoperişul blocului din Teiuş a cuprins o suprafaţă de 100 de metri pătraţi.

”Blocul are parter plus două etaje. Intervin trei autospeciale de la Aiud, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de la Serviciul Voluntar şi pentru Situaţii de Urgenţă Teiuş. Nu sunt victime”, potrivit Alinei Marescu.

La ora transmiterii acestei ştiri, purtătorul de cuvânt al ISU Alba nu a putut preciza dacă a fost nevoie de evacuarea locatarilor, însă este posibil ca oamenii să fi ieşit singuri din locuinţe.

Pompierii urmează să stabilească de la ce a izbucnit focul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici