Incendiul de la Rafinăria Petromidia Năvodari se manifestă la instalaţia de distilare a motorinei

Incendiul de la Rafinăria Petromidia Năvodari se manifestă la instalaţia de distilare a motorinei, iar pentru gestionarea situaţiei de urgenţă au fost chemaţi pompieri din timpul liber, iar forţele vor fi suplimentate de la Călăraşi, Ialomiţa, Tulcea şi Bucureşti - Ilfov.

2281 afișări
Imaginea articolului Incendiul de la Rafinăria Petromidia Năvodari se manifestă la instalaţia de distilare a motorinei

Incendiul de la Rafinăria Petromidia Năvodari se manifestă la instalaţia de distilare a motorinei

Potrivit ISU Constanţa, incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, la instalaţia de distilare a motorinei, iar pentru gestionarea cu eficienţă a misiunii de stingere, la nivelul judeţului Constanţa a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

Totodată, la nivelul judeţului Constanţa a fost crescută capacitatea operaţională, prin suplimentarea personalului de serviciu cu cel aflat în turele libere.

Pentru optimizarea misiunii de răspuns, din ordinul inspectorului general al IGSU, forţele din teren vor fi suplimentate cu 9 autospeciale de stingere, respectiv două din judeţul Călăraşi, două din judeţul Ialomiţa, unul din judeţul Tulcea şi 4 de la ISU BIF.

O explozie urmată de incendiu a avut loc miercuri la Petromidia, în judeţul Constanţa. Fumul gros se vede de la depărtare, de pe plaja de la Năvodari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici