INCENDIUL din Colectiv: Ambasadorul Marii Britanii se declară consternat de tragedia din Bucureşti

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, se declară consternat de tragedia din Clubul Colectiv în care şi-au pierdut viaţa 27 de persoane şi alte 162 au fost rănite şi transmite compasiunea sa familiilor afectate.

2160 afișări
Imaginea articolului INCENDIUL din Colectiv: Ambasadorul Marii Britanii se declară consternat de tragedia din Bucureşti

INCENDIUL din Colectiv: Ambasadorul Marii Britanii se declară consternat de tragedia din Bucureşti (Imagine: Mircea Rosca / Mediafax Foto)

Paul Brummell a scris sâmbătă dimineaţa, pe contul său de Twitter, că este şocat de vestea tragediei din centrul Capitalei şi spune că este alături de familiile afectate. "Sunt consternat de vestea tragicului incendiu din Clubul Colectiv din Bucureşti. Gândurile mele se îndreaptă către toţi cei afectaţi", a scris ambasadorul Marii Britanii.

Diplomatul publică şi numerele de telefon 212069291, 213130605 sau 21312254 puse la dispoziţie de guvern pentru rude sau cunoscuţi ale persoanelor care se aflau vineri seara în clubul bucureştean unde a avut loc tragedia, precizând că unii dintre operatori vorbesc limba engleză.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici