INCENDIUL din Colectiv: O italiancă de 20 ani şi bodyguardul clubului, în stare critică. Prietenii tănărului îi caută rudele - FOTO

O tânără italiancă de 20 de ani şi bodyguardul de la Clubul Colectiv, în vârstă de 35 de ani, sunt în stare critică la Spitalul ”Agrippa Ionescu” al SRI, părinţii fetei fiind anunţaţi de ambasadă despre tragedie şi ajungând la Bucureşti, în timp ce în cazul tânărului prietenii îi caută rudele.

6465 afișări
Imaginea articolului INCENDIUL din Colectiv: O italiancă de 20 ani şi bodyguardul clubului, în stare critică. Prietenii tănărului îi caută rudele - FOTO

INCENDIUL din Colectiv: O italiancă de 20 ani şi bodyguardul clubului, în stare critică. Prietenii tănărului îi caută rudele

Potrivit informaţiilor transmise de SRI, doi din cei şapte pacienţi internaţi la ”Spitalul Agrippa Ionescu” sunt în stare foarte gravă, pronosticul medicilor fiind rezervat în cazul lor.

Este vorba despre o fată de 20 de ani, italiană, şi bodyguardul de la Clubul Colectiv.

Purtătorul de cuvânt al SRI, Ovidiu Marincea, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că starea părinţii tinerei au fost anunţaţi de ambasadă despre tragedie şi aduşi în România.

"Părinţii tinerei de origine italiană au fost anunţaţi de ambasadă. Tânăra italiancă este din Torino, părinţii acesteia au zburat de la Torino la Roma şi apoi au venit la Bucureşti. La Bucureşti au mers la ambasadă şi împreună cu personalul de la ambasadă au ajuns la Spitalul Agrippa Ionescu. Noi le-am asigurat consiliere psihologică, atât părinţilor pacienţilor, cât şi celor şase pacienţi internaţi la spitalul Agrippa", a spus Marincea.

În ceea ce îl priveşte pe bodyguardul clubului, care, de asemenea, este în stare critică, cu prognostic rezervat, prietenii acestuia au distribuit fotografii cu el pe Facebook pentru a-i găsi rudele, în condiţiile în care părinţii tânărului sunt decedaţi.

”Apel umanitar! Prietenul nostru drag Popescu Florin Cristian, fiul asistentei Bibi Iordănescu, este una dintre victimile teribilului incendiu. Din păcate, părinţii au decedat si nu cunoaştem nicio rudă sau un prieten apropriat. Este internat în stare foarte gravă la Spitalul SRI.( Terapie Intensiva). Vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu distribuirea acestui mesaj!. Doar dacă suntem mai mulţi mesajul este văzut şi reuşim sa informăm în timp corespunzător familia. Ajutaţi-ne să îl salvăm!”, scrie un prieten de-al tânărului.

La Spitalul ”Agrippa Ionescu” mai sunt internaţi doi pacienţi spanioli care sunt într-o stare foarte bună, potrivit medicilor, şi cel mai probabil luni vor fi externaţi. Aceştia au fost intoxicaţi cu fum şi nu au arsuri.

De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă la Spitalul SRI a fost internat şi un tânăr de 22 de ani, care are arsuri superficiale şi nu este intubat.

Alţi doi pacienţi, cu vârste de 30, respectiv 44 de ani, au fost stabilizaţi hemodinamic şi au o stare generală staţionară, potrivit medicilor.

Spitalele Capitalei aveau internaţi, duminică la prânz, 140 de răniţi în incendiul de la clubul Colectiv şi doar o singură victimă neidentificată, la Spitalul de Arşi, potrivit datelor Ministerului Sănătăţii.

Astfel, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) sunt 24 de pacienţi, la Floreasca- 15, La Spitalul de Arşi - 27, la Bagdasar Arseni - 22, la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" -cinci, Spitalul "Sf Ioan" -opt, Spitalul Elias - 15, Spitalul Militar - 11, Spitalul "Sf. Pantelimon" - cinci, Spitalul Gerota -trei şi la Spitalul SRI - cinci.

Potrivit ministrului Sănătăţii, 80 - 90 de pacienţi sunt în stare critică şi foarte gravă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici