INCENDIUL din Colectiv - Unităţi medicale din Olanda preiau nouă pacienţi. Victimele vor fi îngrijite în centre specializate din Beverwijk, Rotterdam şi Groningen

Olanda va prelua nouă persoane rănite în incendiul din Clubul Colectiv, în cadrul unei acţiuni pentru oferirea de asistenţă României după tragedia produsă în urmă cu o săptămână, anunţă Ambasada olandeză din Bucureşti.

596 afișări
Imaginea articolului INCENDIUL din Colectiv - Unităţi medicale din Olanda preiau nouă pacienţi. Victimele vor fi îngrijite în centre specializate din Beverwijk, Rotterdam şi Groningen

INCENDIU din Colectiv - Unităţi medicale din Olanda preiau nouă pacienţi (Imagine: Andreea Tanase/ Arhiva Mediafax Foto)

Victimele vor fi îngrijite în centre medicale specializate în tratarea arsurilor din oraşele olandeze Beverwijk, Rotterdam şi Groningen, a declarat pentru MEDIAFAX un reprezentant al Ambasadei Olandei în România.

La rândul său, premierul Marii Britanii, David Cameron, a anunţat joi că va analiza posibilitatea oferirii de asistenţă României, pentru persoanele rănite în incendiul din Clubul Colectiv, şeful Executivului de la Londra răspunzând astfel cererii deputatei Anne-Marie Trevelyan.

Potrivit celui mai recent bilanţ, 32 de persoane au murit, iar peste 130 sunt spitalizate, dintre care 82 sunt în stare gravă, în urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Bucureştiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici