Începând de azi statul poate prelua orice bun necesar în lupta Covid-19

  • Bunurile aflate sub sechestru în dosare penale şi care sunt utile medicilor pentru prevenirea răspândirii Covid-19 pot fi preluate de stat
  • Ministerul Justiţiei a emis, azi, un ghid de măsuri ca urmare a prelungirii stării de urgenţă
  • Statul poate prelua măşti, detergenţi sau orice alt bun necesar în lupta Covid-19
11677 afișări
Imaginea articolului Începând de azi statul poate prelua orice bun necesar în lupta Covid-19

Începând de azi, statul poate prelua bunurile sub sechestru din dosare penale

Bunurile aflate sub sechestru în cadrul dosarelor penale şi sunt necesare pentru a preveni răspândirea Covid-19 pot fi preluate de stat. Măsura este inclusă într-un ghid al Ministerului Justiţiei, emis ca urmare a prelungirii stării de urgenţă.

„Pe durata stării de urgenţă, bunurile în privinţa cărora au fost instituite măsuri asiguratorii şi sunt necesare prevenirii şi combaterii răspândirii infecţiilor cu COVID-19 pot fi rechiziţionate, în condiţiile legi”, potrivit ghidului Ministerului Justiţiei.

Concret, este vorba despre diferite bunuri ce pot ajuta pentru prevenirea şi combaterea noului coronavirus, precum detergenţi, măşti confiscate din diferite motive, clădiri, autoturisme.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici