Începe modernizarea DN 1A, între Centura Bucureşti şi intersecţia cu şoseaua Chitila-Mogoşoaia

CNAIR a transmis luni pentru validare la ANAP documentaţia pentru contractul destinat modernizării DN 1A pe sectorul cuprins între Centura Bucureşti şi intersecţia cu şoseaua Chitila-Mogoşoaia.

377 afișări
Imaginea articolului Începe modernizarea DN 1A, între Centura Bucureşti şi intersecţia cu şoseaua Chitila-Mogoşoaia

Contractul prevede lărgirea la 4 benzi a drumului, şi implementarea unor măsuri de siguranţă rutieră.

Durata pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor este de 12 luni din care două luni perioada de proiectare şi 10 luni perioada de execuţie a lucrărilor. Perioada de garanţie a lucrărilor va fi de minim 36 de luni.

Proiectul va fi finanţat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, a anunţat că, în cadrul contractului vor fi realizate următoarele lucrări: intersecţia DN1A cu DNCB, intersecţia DN1A cu Şoseaua Chitila – Pădure, intersecţia DN1A cu Strada Valea Parcului, pasaje pietonale: unul subteran vizavi cu intrarea din partea sud-estică a parcului Mogoşoaia şi unul suprateran amplasat în nordul podului de cale ferată CF 700.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici