Început de an greu pentru salvatorii din România. În ultimele 24 de ore au avut mii de misiuni

  • Salvatorii profesionişti din România au avut mii de misiuni în ultimele 24 de ore.
  • Potrivit statisticii, cele mai multe intervenţii au fost realizate de echipajele medicale şi de pompierii militari.
  • De asemenea, au fost misiuni aeriene şi intervenţii ale structurilor Salvamont.
201 afișări
Imaginea articolului Început de an greu pentru salvatorii din România. În ultimele 24 de ore au avut mii de misiuni

Început de an greu pentru salvatorii din România. În ultimele 24 de ore au avut mii de misiuni

Potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, în ultimele 24 de ore, serviciile de ambulanţă din ţară au avut 6.891 de misiuni şi au transportat la spital 3.895 de pacienţi. De asemenea, piloţii Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. au îndeplinit cu succes patru misiuni, dintre care trei au fost misiuni medicale.

Tot în ultima zi, pompierii militari au intervenit în 1.125 situaţii de urgenţă. Dintre acestea cele mai multe au fost misiuni SMURD, dar au fost şi intervenţii pentru căutarea de persoane dispărute şi de stingere a incendiilor.

Structurile Salvamont au intervenit în 26 situaţii de urgenţă, în urma apelului solicitat la numărul unic 112. În total, trei persoane au fost salvate în ultimele 24 de ore de salvatorii români.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
salvatori,
misiuni,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici