Incident AVIATIC: Cursa aeriană de la Munchen nu a putut ateriza la Sibiu

Cursa aeriană Munchen – Otopeni, care făcea escală la Sibiu, nu a putut ateriza, marţi, pe aeroportul transilvănean, fiind invocate probleme tehnice, transmite corespondentul MEDIAFAX.

27241 afișări
Imaginea articolului Incident AVIATIC: Cursa aeriană de la Munchen nu a putut ateriza la Sibiu

Incident AVIATIC: Cursa aeriană de la Munchen nu a putut ateriza la Sibiu

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu (AIS) au declarat, marţi seara, corespondentului MEDIAFAX, că avionul de la Munchen care ar fi trebuit să aterizeze la Sibiu la ora 13.10 a mers direct la Otopeni.

„Destinaţia finală a cursei aeriene este Otopeni. Face escală la Sibiu. Ni s-a transmis că din cauza unor probleme nu poate ateriza la Sibiu”, au spus reprezentanţii AIS.

Potrivit sursei citate, numărul pasagerilor care ar fi trebuit să aibă ca destinaţie Sibiul nu este cunoscut decât de compania care operează zborul, respectiv Tarom.

Zborul RO316 a decolat la ora locală 10.25 din Munchen şi trebuia să facă o escală la 13.10, ora României, în Sibiu. De aici ar fi trebuit să ajungă pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă la 14.20, dar aeronava a ajuns pe Otopeni mai devreme, la ora 13.32, potrivit site-ului aeroportului din Bucureşti.

Compania aeriană nu a transmis, până la această oră, un punct de vedere referitor la problemele apărute cu acest zbor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici