Incident grav: Un pompier care intervenea la un accident, lovit de o maşină care a intrat în ambulanţă

Un pompier care intervenea la un accident produs sâmbătă seara în localitatea Mărăcineni, judeţul Argeş, a fost prins între ambulanţa care se pregătea să plece cu un pacient rănit şi o maşină care a lovit autospeciala.

1605 afișări
Imaginea articolului Incident grav: Un pompier care intervenea la un accident, lovit de o maşină care a intrat în ambulanţă

Incident grav pe şosele: Un pompier care intervenea la un accident, lovit de o maşină

Purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure, a declarat, sâmbătă seara, că pompierul prins între ambulanţă şi maşină este în stare stabilă şi acuză dureri la nivelul spatelui.

„În urma accidentului din Mărăcineni au rezultat 3 victime: două femei cu atac de panică, ce au refuzat transportul la spital şi un bărbat ce urma a fi transportat la spital.

În momentul în care ambulanţa SMURD se pregătea să plece către spital, un alt autoturism a intrat în ambulanţă, iar unul dintre pompierii care asigurau măsuri la una dintre maşinile implicate În primul accident a fost prins între maşină şi ambulanţă. I se acordă îngrijiri medicale. Acuză dureri la nivelul spatelui”, a spus Epure.

Potrivit acesteia, pompierul va fi transportat la spital pentru mai multe investigaţii medicale.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi face cercetări pentru a stabili cum s-au produs cele două accidente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici