Incident în Braşov: Un cioban a fost atacat de urs. Starea bărbatului este foarte gravă

Un cioban de la o stână din Comăna de Sus, judeţul Braşov, a fost atacat de un urs. Starea bărbatului, ajuns la spital, este foarte gravă, el având plăgi muşcate pe tot corpul.

1151 afișări
Imaginea articolului Incident în Braşov: Un cioban a fost atacat de urs. Starea bărbatului este foarte gravă

Cioban atacat de urs în Braşov. Starea bărbatului este foarte gravă

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Ciprian Sfreja, bărbatul de 56 ani a fost atacat de urs în noaptea de luni spre marţi.

Atacul a avut loc la o stână din Comăna de Sus.

Ciobanul a fost dus la spital în stare de inconştienţă, iar marţi dimineaţa era în stare foarte gravă.

El are plăgi muşcate pe tot corpul.

De altfel, în ultimele zile în judeţul Braşov au fost mai multe mesaje Ro-Alert care avertizau oamenii despre urşii văzuţi.

Taguri:
cioban,
urs,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici