Incident în Iaşi. Bărbat în stare gravă, împuşcat din greşeală, după o vânătoare de mistreţi şi iepuri

Un bărbat a fost dus în stare gravă la spital, duminică, după ce a fost împuşcat din greşeală la o partidă de vânătoare organizată pe fondul de la Tibana, din judeţul Iaşi. Primele informaţii arată că partida de vânătoare era organizată legal, pentru mistreţi şi iepuri.

1060 afișări
Imaginea articolului Incident în Iaşi. Bărbat în stare gravă, împuşcat din greşeală, după o vânătoare de mistreţi şi iepuri

Incident grav la vânătoare. Bărbat în stare gravă, împuşcat din greşeală, după o vânătoare de mistreţi şi iepuri, în Iaşi

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat că bărbatul împuşcat a fost dus la spital.

„Am fost sesizaţi prin apelul de urgenţă unic 112 cu privire la faptul că a avut loc un accident de vânătoare, între localităţile Dagâţa şi Gârbeşti. Colegii mei s-au deplasat la faţa locului, bărbatul care ar fi fost împuşcat a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale”, a spus Baştiuc.

Surse din anchetă au precizat că bărbatul rănit participa la o partidă de vânătoare organizată legal, pentru mistreţi şi iepuri, încă acesta ar fi părăsit zonă în care trebuia să stea, fiind lovit de o alice, care a ricoşat.

Se pare că că un alt vânător a tras spre un animal, a lovit în copac şi din copac, cel mai probabil, alicea a ricoşat în bărbatul rănit.

A fost deschis un dosar penal în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici