Incident inedit. Ciulinii aduşi de vânt au îngreunat circulaţia la ieşirea din oraşul Galaţi

Numeroşi ciulini au fost aduşi de vânt pe un drum naţional de la ieşirea din oraşul Galaţi. Circulaţia prin zonă a fost îngreunată.

1187 afișări
Imaginea articolului Incident inedit. Ciulinii aduşi de vânt au îngreunat circulaţia la ieşirea din oraşul Galaţi

Sursa foto: Facebook/Grupul şoferilor din Galaţi

Incidentul s-a produs sâmbătă pe DN 26, la ieşirea din oraşul Galaţi către localitatea Vânători. Vântul puternic a smuls ciulinii de pe câmp şi i-a aruncat pe mijlocul şoşelei.

Potrivit imaginilor publicate pe pagina de FB Grupul şoferilor din Galaţi, traficul a fost îngreunat, maşinile fiind obligate să se strecoare printre mormanele de vegetaţie uscată.

Judeţul Galaţi este vizat de o avertizare cod galben de vânt puternic. Aceasta este valabilă sâmbătă, până la ora 20.00. Specialişii au avertizat că în zonă vor fi intensificări ale vântului care vor depăşi la rafală 55...60 km/h.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciulini,
maşini,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici