Incident într-o secţie de votare din Brăila: Un alegător a primit un buletin de vot pe care era aplicată ştampila „Anulat”

Un incident a avut loc duminică dimineaţă la o secţie de votare din Brăila, unde un alegător a primit un buletin de vot pe care era aplicată ştampila „Anulat”.

253 afișări
Imaginea articolului Incident într-o secţie de votare din Brăila: Un alegător a primit un buletin de vot pe care era aplicată ştampila „Anulat”

Incident într-o secţie de votare din Brăila: Un alegător a primit un buletin de vot pe care era aplicată ştampila „Anulat”

Potrivit IPJ Brăila, o persoană a reclamat faptul că a primit un buletin care avea aplicată ştampila de vot.

În urma verificărilor făcute, a rezultat faptul că respectivul buletin de vot a fost distribuit dintr-o eroare, acesta având aplicată ştampila „Anulat”. Potrivit poliţiştilor, ulterior, alegătorului i-a fost înmânat un nou buletin de vot.

IPJ Brăila anunţă că 105 poliţişti, 80 de jandarmi, 22 de reprezentanţi ai ISU, 57 poliţişti de frontieră şi 6 de la alte structuri vor asigura paza şi protecţia celor 282 secţii de votare ce s-au constituit pe raza judeţului Brăila.

De asemenea, alţi 142 de poliţişti vor asigura măsuri de ordine şi linişte publică. La nivelul judeţului sunt constituite 216 echipe de intervenţie, formate din angajaţi ai structurilor M.A.I., capabile să intervină în cel mai scurt timp dacă situaţia o impune.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici