Incident la City Park Mall Constanţa: O bucată de tavan s-a prăbuşit. Nu există răniţi

Un incident a avut loc, joi, într-un mall din Constanţa, după ce o bucată din tavanul unui magazin s-a prăbuşit, fără ca vreo persoană să fie rănită.

1321 afișări
Imaginea articolului Incident la City Park Mall Constanţa: O bucată de tavan s-a prăbuşit. Nu există răniţi

Incident la City Park Mall Constanţa: O bucată de tavan s-a prăbuşit. Nu există răniţi (Imagine: Mediafax foto)

Joi, în jurul orei 15.00, o persoană a anunţat la 112 că o bucată din tavanul unui magazin de articole sportive din incinta City Park Mall s-a prăbuşit.

La faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, dar nu a fost necesară intervenţia acestuia întrucât în urma incidentului nu au existat răniţi.

Contactaţi de corespondentul MEDIAFAX, reprezentanţii City Park Mall au spus că vor fi făcute verificări pentru a stabili cum s-a produs acest incident.

Mall-ul în care s-a produs incidentul a fost deschis în mai 2008, se întinde pe trei etaje şi este situat în Parcul Tăbăcăriei din Constanţa.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici