INCIDENT LA LICEU: O elevă a pulverizat spray lacrimogen în clasă. 15 colegi sunt afectaţi

O elevă de la Colegiul Tehnic de Material Rulant din Capitală a pulverizat spray lacrimogen în clasă, cincisprezece colegi fiind afectaţi, a declarat joi pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Capitalei, Marian Banu.

662 afișări
Imaginea articolului INCIDENT LA LICEU: O elevă a pulverizat spray lacrimogen în clasă. 15 colegi sunt afectaţi

INCIDENT LA LICEU: O elevă a pulverizat spray lacrimogen în clasă. 15 colegi sunt afectaţi (Imagine: Ghita Porumb/Arhiva Mediafax Foto)

Eleva care a pulverizat spray lacrimogen este în clasa a IX-a la Colegiul Tehnic de Material Rulant, a precizat Marian Banu

La faţa locului au fost trimise ambulanţe de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti.

Medicul Bogdan Opriţa a declarat, pentru MEDIAFAX, că 11 elevi vor fi duşi cu ambulanţe SMURD la Spitalul Elias, pentru îngrijiri medicale.

La Colegiul Tehnic de Material Rulant din Capitală urmează să ajungă şi inspectorul general şcolar al Capitalei, Cristian Alexandrescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici