Incident la metrou. Dintr-un vagon al unei garnituri ieşea fum

Circulaţia metroului la staţia Gorjului a fost perturbată, sâmbătă la prânz, după ce s-a observat că dintr-un vagon al unei garnituri ieşea fum, persoanele fiind evacuate, la faţa locului fiind trimise echipaje ISU şi ambulanţe SMURD şi ale Municipiului Bucureşti.

99 afișări
Imaginea articolului Incident la metrou. Dintr-un vagon al unei garnituri ieşea fum

Incident la metrou. Dintr-un vagon al unei garnituri ieşea fum (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Anca Onofrei, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, a declarat, pentru MEDIAFAX, că garnitura a ajuns în staţia de metrou Gorjului, iar călătorii au coborât din tren fără să fie înregistrate victime.

Imediat au intervenit echipajele de la metrou, iar cele ale ISU au rămas în aşteptare pentru a vedea dacă va fi nevoie de intervenţia lor, a mai spus Onofrei.

Incidentul a fost provocat de o problemă tehnică la motorul unui tren, a declarat, pentru MEDIAFAX, Gheorghe Udrişte, directorul general al Metrorex.

Gheorghe Udrişte a spus că circulaţia metroului nu a fost întreruptă.

Călătorii au fost evacuaţi în staţia Gorjului, iar garnitura afectată a plecat la depou fără persoane, a spus directorul Metrorex.

Oamenii rămaşi pe peron au fost preluaţi de următorul tren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici