Incident pe magistrala 4 de metrou. O persoană a ajuns pe şine în staţia Basarab 2

Metrorex anunţă că se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai, pe Magistrala 4, după ce o persoană a căzut pe calea de rulare şi a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, dar este o posibilă tentativă de suicid.

612 afișări
Imaginea articolului Incident pe magistrala 4 de metrou. O persoană a ajuns pe şine în staţia Basarab 2

Incident pe magistrala 4 de metrou. O persoană a ajuns pe şine în staţia Basarab 2

Metrorex informează că, duminică, începând cu ora 15:20, circulaţia trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 4 de metrou. Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord şi 1 Mai.

„Reorganizarea circulaţiei s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în staţia Basarab 2 şi a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid. Urmează ca organele de cercetare să stabilească condiţiile în care s-a produs evenimentul”, potrivit Metrorex.

La faţa locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât şi Salvatarii Metrou pentru a acorda primul ajutor.

Metrorex va comunica reluarea circulaţiei trenurilor de metrou în condiţii normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
metrorex,
rănit,
suicid

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici