Incident pe Siret: Un pădurar a murit după ce a încercat sa treacă râul cu un autoturism de teren

Un pădurar de la Ocolul Silvic Dolhasca a murit după ce, vineri după-amiază, a încercat să treacă cu un autoturism de teren râul Siret printr-un vad, în zona localităţii Vercicani, maşina fiind luată de apă.

835 afișări
Imaginea articolului Incident pe Siret: Un pădurar a murit după ce a încercat sa treacă râul cu un autoturism de teren

Incident pe Siret: Un pădurar a murit după ce a încercat sa treacă râul cu un autoturism de teren (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din localitatea suceveană Dolheşti, pădurar la Ocolul Silvic Dolhasca, se afla, vineri după-amiază, în zona localităţii sucevene Vercicani, împreună cu alţi angajaţi, la plantat salcâmi pe ambele maluri ale râului Siret.

Epureanu a spus că, la un moment dat, bărbatul, care conducea un autoturism de teren, a încercat să treacă de pe un mal pe altul, pe o limbă de pământ, dar a fost luat de apă.

Lt. Marian Ruscan, din cadrul Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al ISU Suceava a declarat corespondentului MEDIAFAX că în zona respectivă s-au deplasat un echipaj SMURD şi un autocamion cu barcă şi scafandri ai ISU Suceava.

El a precizat că scafandrii au reuşit să scoată cadavrul bărbatului din autoturismul aflat în albia râului Siret.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici