Incident şocant în Galaţi. Un bărbat beat şi-a călcat tatăl cu maşina şi a fugit. Bătrânul a fost găsit mort

Un bărbat de 45 de ani din Galaţi, aflat la volan băut, şi-a călcat tatăl cu maşina şi a fugit. Bărbatul de 75 de ani abandonat a fost găsit mort.

1160 afișări
Imaginea articolului Incident şocant în Galaţi. Un bărbat beat şi-a călcat tatăl cu maşina şi a fugit. Bătrânul a fost găsit mort

Incident şocant în Galaţi. Un bărbat beat şi-a călcat tatăl cu maşina şi a fugit. Bătrânul a fost găsit mort

Poliţia din Tecuci a fost sesizată, vineri seara, prin 112, că în localitatea Movileni, pe un drum comunal, s-a produs un accident rutier mortal.

Poliţiştii au găsit acolo un bărbat de 75 de ani, din localitate, mort, şi au stabilit că acesta a fost spulberat de o maşină, iar şoferul a plecat.

După câteva ore, poliţiştii l-au identificat pe cel care ar fi provocat accidentul, un bărbat de 45 de ani, fiul victimei.

Aflat la volanul unei autoutilitare, acesta nu şi-ar fi observat tatăl, aflat pe marginea drumului.

Poliţiştii au stabilit, totodată, că bărbatul nu are permis de conducere, iar la testarea alcoolscopică a prezentat valoarea de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici