Incident şocant în Vaslui. Un bărbat beat şi-a bătut soţia şi a ameninţat poliţiştii că îşi va înjunghia bebeluşul

Un bărbat de 33 de ani, din Ibăneşti, judeţul Vaslui, şi-a bătut soţia cu pumnii, iar când femeia a sunat la 112, în faţa poliţiştilor bărbatul a ameninţat că îşi va lovi bebeluşul de o lună, pe care îl ţinea în braţe, cu cuţitul, dacă forţele de ordine nu se retrag.

385 afișări
Imaginea articolului Incident şocant în Vaslui. Un bărbat beat şi-a bătut soţia şi a ameninţat poliţiştii că îşi va înjunghia bebeluşul

Incident şocant în Vaslui. Un bărbat şi-a bătut soţia şi a ameninţat poliţiştii că îşi va înjunghia bebeluşul

Potrivit Poliţiei Vaslui, incidentul a avut loc luni după-amiază, în comuna vasluiană Ibăneşti, iar apelul la 112 a fost făcut de soţia bărbatului, care a anunţat că a fost lovită. Echipajul de jandarmi care a ajuns la solicitare, văzând că bărbatul este băut şi violent, a cerut întăriri.

„Acesta, având în mână un cuţit, ameninţa cu acte de violenţă membrii familiei, respectiv pe soţia şi fiul său, în vârstă de o lună. În vederea aplanării conflictului, au intervenit poliţişti de siguranţă publică şi un poliţist de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad, care au purtat negocieri cu bărbatul", a declarat Loredana Stavăr, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Negocierile, însă au eşuat, iar potrivit lui Stavăr, bărbatul se aşezase în poarta gospodăriei, cu un cuţit într-o mână, în timp ce cu cealaltă strângea copilul, ameninţând forţele de ordine că îşi loveşte copilul, dacă nu se retrag.

„Fiind poziţionat în dreptul porţii şi ţinând strâns în braţul stâng copilul, poliţiştii au reuşit, acţionând ferm, să-l imobilizeze şi să ia copilul din braţele acestuia", a mai spus Loredana Stavăr.

Soţia, profitând de neatenţia bărbatului a reuşit să fugă din curte şi a fost dusă la spital pentru îngrijiri. Aceasta fusese lovită de mai multe ori cu pumnii peste faţă şi a fost internată în spital.

La spital a ajuns şi copilul, pentru a fi controlat de medici, după ce a fost strâns puternic în braţe de către tatăl agresiv.

Poliţiştii au emis un ordin provizoriu de protecţie, iar bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar instanţa a stabilit ca acesta să fie cercetat pentru ameninţări şi violenţă în familie, sub control judiciar.

Potrivit unor surse din anchetă, cei doi mai au împreună şi alţi copii, care sunt în grija statului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici