Incident şocant la Iaşi. Tatăl unui elev repetent a intrat în şcoală şi a ameninţat directoarea că îi omoară copiii

Tatăl unui elev repetent de la şcoala din Todireşti, judeţul Iaşi, a intrat în şcoală şi a ameninţat-o pe directoare că îi omoară copiii, supărat că a primit o amendă de la Poliţie, tot din cauza unui scandal. Bărbatul de 46 de ani este cercetat penal în două dosare, pentru ameninţare.

1735 afișări
Imaginea articolului Incident şocant la Iaşi. Tatăl unui elev repetent a intrat în şcoală şi a ameninţat directoarea că îi omoară copiii

Incident şocant la Iaşi. Tatăl unui elev repetent a intrat în şcoală şi a ameninţat directoarea că îi omoară copiii

Bărbatul de 46 de ani a intrat în Şcoala din comuna Todireşti, joi, în jurul orei 16.00, în timpul orelor de curs şi, într-o discuţie avută cu directoarea şcolii, bărbatul a ameninţat-o pe femeie că îi omoară copiii.

Individul a fost scos din şcoală fără probleme, însă, la poartă, potrivit unor surse, s-a întâlnit cu o profesoară pe care a ameninţat-o că îi distruge maşina.

„A adus ameninţări cadrelor didactice şi a directoarei, incidentul a fost unul doar verbal. Nu este prima dată când face scandal, a mai avut un incident care a fost raportat la poliţie. Copilul este unul problemă, nu frecventează şcoala, a venit câteva ore în noiembrie prima dată în acest an şcolar. Atunci s-a declanşat şi scandalul cu tatăl lui. Bărbatul era beat şi prima dată când a venit la şcoală şi în urma acţiunilor sale a primit amendă de la poliţie. Acum cerea socoteală cadrelor didactice şi le cerea să îşi retragă plângerea ca să nu mai plătească amenda", a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, Cristina Puiu, directoarea şcolii din Todireşti.

În urma incidentului de la sfârşitul anului trecut, bărbatul de 46 de ani a fost amendat cu 6.000 de lei. Acum, potrivit unor surse, bărbatul a fost din nou amendat şi este cercetat în două dosare penale pentru ameninţare.

Situaţia a fost semnalată şi de către reprezentanţii sindicali ai cadrelor didactice din Iaşi.

„A intrat în Şcoala din Todireşti unde a recurs la ameninţări grave care vizau: distrugerea unor bunuri personale ce aparţin profesorilor (maşini), dar şi la ameninţări cu moartea la adresa copiilor doamnei director. Nu este prima dată când acest personaj intră şi ameninţă cadrele didactice, dar de această dată considerăm că lucrurile sunt foarte grave", susţine Laviniu Lăcustă, preşedinte al USLIP Iaşi.

Acesta solicită şi Parlamentului să adopte în regim de urgenţă Legea privind protecţia cadrelor didactice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici