Incident tragic în Olt: Un bărbat imobilizat la pat a murit după ce casa a fost cuprinsă de flăcări

  • Un bărbat imobilizat la pat a murit după ce casa i-a luat foc.
  • Incendiul a avut loc duminică în comuna Bobiceşti din judeţul Olt.
  • Casa a ars în totalitate, iar incendiul a fost provocat de un scurtcircuit.
519 afișări
Imaginea articolului Incident tragic în Olt: Un bărbat imobilizat la pat a murit după ce casa a fost cuprinsă de flăcări

Potrivit ISU Olt, echipaje de pompieri de la Garda Balş şi Detaşamentul Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o echipă SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, au fost trimise în misiune în comuna Bobiceşti, pentru a stinge un incendiu izbucnit la o locuinţă.

Din datele transmise de persoana care a anunţat incidentul, proprietarul casei, imobilizat la pat, a fost surprins de flăcări în interiorul locuinţei.

La sosirea primelor echipaje, locuinţa ardea generalizat, cu flacără şi degajări mari de fum. După ce au reuşit să pătrundă în locuinţă, pompierii au găsit trupul neînsufleţit al proprietarului, în vârstă de 56 de ani, cu arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.

Pentru lichidarea incendiului militarii au acţionat aproximativ trei ore. Locuinţa, cu suprafaţa de aproximativ 60 de metri pătraţi şi bunurile din interior au ars în totalitate. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric, au stabilit pompierii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici