Incident tragic. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc

  • O femeie de 30 de ani a murit, miercuri dimineaţa, după ce a căzut de la etajul al şaptelea al unui bloc din Cluj-Napoca.
  • Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
410 afișări
Imaginea articolului Incident tragic. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc

Incident tragic. O femeie a murit după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc

Potrivit ISU Cluj, o autospecială şi un echipaj al Ambulanţei au intervenit pentru a-i acorda asistenţă medicală de urgenţă unei femei căzute de la înălţime, dintr-un imobil situat pe strada Streiului din municipiul Cluj-Napoca.

„Solicitarea pentru intervenţia pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 05.40, iar la faţa locului au găsit o femeie, în vârstă de 37 de ani, întinsă pe jos, în stare de inconştienţă şi fără semnale vitale”, transmit cei de la ISU Cluj.

Au fost începute imediat manevrele de resuscitare, însă după mai bine de o oră a fost declarat decesul.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici