Incidentele la ridicarea unor vehicule abandonate, în Capitală - GALERIE FOTO

Două persoane au fost amendate cu câte 500 lei, joi dimineaţa de către poliţiştii comunitari ai sectorului 2 după ce aceştia s-au opus ridicării a două autoturisme abandonate din cartierul Colentina, cele două persoane încercând să-i agreseze pe poliţiştii.

317 afișări
Imaginea articolului Incidentele la ridicarea unor vehicule abandonate, în Capitală - GALERIE FOTO

Incidentele la ridicarea unor vehicule abandonate, în Capitală (Imagine: Primăria Sectorului 2)

GALERIE FOTO

Incidentul s-a produs, joi dimineaţa, la o acţiune ridicare a vehiculelor abandonate din cartierul Colentina din sectorul 2 al Capitalei, acţiunea fiind întreruptă miercuri noaptea după aceleaşi persoane au ameninţat cu bătaia angajaţii primăriei sectorului 2.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei sectorului 2, cei doi, soţ şi soţie, nu au putut face dovada deţinerii celor două autoturisme pe care angajaţii primăriei sectorului doreau să le ridice.

Anterior acestei situaţii, aceeaşi familie a fost implicată într-un alt scandal care viza ridicarea altor două autovehicule.

De asemenea, potrivit autorităţilor locale ale sectorului 2, mai mulţi locuitori din strada Ion Berindei au sesizat faptul că la numărul 7 există abandonate de mai mult timp autovehicule "improprii circulaţiei publice".

"Locatarii blocului de pe strada Ion Berindei le-au declarat angajaţiilor de la primărie că familia respectivă se ocupă cu colectarea de autovechiule degradate pe care le parchează în jurul blocului, ocupând ilegal locurile de parcare ale locatarilor", a declarat pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al primăriei sectorului 1, Anatol Albu.

La acţiunea privind autovehiculele abandonate au fost ridicate un număr de aproximativ 20 de maşini care ocupau ilegal locurile de parcare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici