Inconştienţă la volan. Şofer începător, cu permis de o lună, prins de radar cu viteza de 135 de km/h într-o comună

Un şofer începător, care avea permis de conducere de o lună, a fost prins de aparatul radar în timp ce circulă cu viteza de 135 de km/h pe un sector de drum în care viteza maximă admisă este 50 de km/h.

4898 afișări
Imaginea articolului Inconştienţă la volan. Şofer începător, cu permis de o lună, prins de radar cu viteza de 135 de km/h într-o comună

IPJ Galaţi anunţă că incidentul s-a produs vineri, pe D.N. 25, în comuna Lieşti. Aparatul radar a înregistrat maşina care avea viteza de 135 de km/h, pe un tronson de drum cu viteză maximă legal admisă 50 de km/h.

La volan se afla un tânăr începător, au aflat poliţiştii.

„La volanul autoturismului, au identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Lieşti, în urma verificărilor constatând că acesta posedă permis de conducere, din data de 31.03.2022”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Tânărul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.900 de lei, şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 4 luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
şofer,
viteză,
radar

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici