Informaţii despre planul de război rusesc: „Atacuri cibernetice şi control al cerului, pentru a ocupa birouri instituţionale”

Analiştii militari au aflat planul operaţional al Federaţiei Ruse în Ucraina.

32442 afișări
Imaginea articolului Informaţii despre planul de război rusesc: „Atacuri cibernetice şi control al cerului, pentru a ocupa birouri instituţionale”

Informaţii despre planul de război rusesc: „Atacuri cibernetice şi control al cerului, pentru a ocupa birouri instituţionale”

Potrivit planului operaţional al Federaţiei Ruse, până la 2.000 de forţe speciale ar urma să fie angajate pentru a prelua controlul asupra unuia dintre cele două aeroporturi din capitala Ucrainei.

Preluarea controlului se va face cu vehicule blindate uşoare şi cu înarmare regulată a trupelor aeriene.

Ar urma un atac la sol asupra unuia dintre aeroporturile controlate de sus de avioanele A-50, apoi acţiuni de diversiune în capitală şi de-a lungul graniţelor.
După care este planificat un atac cibernetic şi o intrare prin picurare, preluând în final controlul birourilor instituţionale.

Acesta ar fi, potrivit o sursă de informaţii ucrainene, planul rusesc prezentat de  Ukrainska Pravda, plan care vizează cucerirea Kievului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici