Infotrafic: circulaţia este îngreunată de aglomeraţie în jurul Capitalei şi de ploaie în sud-estul ţării

Circulaţia maşinilor se desfăşoară cu greutate în jurul Capitalei din cauza aglomeraţiei. De asemenea, ploaia îngreunează circulaţia pe mai multe şosele din sud-estul ţării.

360 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: circulaţia este îngreunată de aglomeraţie în jurul Capitalei şi de ploaie în sud-estul ţării

Infotrafic: circulaţia este îngreunată de aglomeraţie în jurul Capitalei şi de ploaie în sud-estul ţării

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că marţi dimineaţă nu sunt drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condiţiilor meteorologice sau din cauza unui eveniment rutier.

Totuşi, se circulă cu greutate din cauza ploii torenţiale pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 144 - 212, precum şi pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea.

Pe arterele rutiere din judeţele Călăraşi, Constanţa, Ialomiţa şi Tulcea, plouă uşor şi nu sunt probleme de vizibilitate, anunţă autorităţile.

Pe celelalte drumuri naţionale şi autostrăzi, maşinile circulă pe carosabil uscat, vizibilitatea este bună şi nu este aglomeraţie.

Excepţie face zona capitalei. Pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti,pe DN 1 în localitate Mogoşoaia şi pe DN 7 în Chitila, pe sensul de intrare în Bucureşti este aglomeraţie. De asemenea, se adună din ce în ce mai multe maşini pe Centura Capitalei, în special în localităţile din partea sudică.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici