Infotrafic: ninsoarea şi viscolul îngreunează circulaţia maşinilor în mai multe judeţe

Ninsoarea şi viscolul îngreunează marţi dimineaţă circulaţia maşinilor în mai multe judeţe din centrul şi nordul României. Un utilaj de deszăpezire a blocat circulaţia între Râşnov şi Predeal.

925 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: ninsoarea şi viscolul îngreunează circulaţia maşinilor în mai multe judeţe

Infotrafic: ninsoarea şi viscolul îngreunează circulaţia maşinilor în mai multe judeţe

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că pe DN 11 Târgu Secuiesc-Oneşti, în afara localităţii Oituz din judeţul Covasna, s-a produs un accident rutier între două autovehicule. O persoană rănită a fost descarcerată şi primeşte îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul rutier este oprit zeci de minute pe ambele sensuri.

Din cauza ninsorii abundente şi a viscolului, un utilaj de deszăpezire a rămas imobilizat pe carosabil, astfel că traficul rutier este oprit pe DN 73A, între localităţile Râşnov şi Predeal, în judeţul Braşov.

Circulaţia rutieră se desfăşoară alternativ, pe un sens, pe tronsonul kilometric 144 - 155 al DN1, în zona localităţii Timişu de Jos, judeţul Braşov, în urma precipitaţiilor abundente sub formă de ninsoare. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire.

Sunt semnalate precipitaţii sub formă de ninsoare, dar nu sunt impuse restricţii de trafic, în zona montană a judeţelor Bacău, Bihor, Braşov, Covasna, Harghita, Neamţ, Prahova şi Vrancea. Se acţionează cu utilaje pentru deszăpezire, precizează autorităţile.

Pe celelalte artere rutiere din ţară se circulă preponderent pe un carosabil umed, fiind semnalate ploi. Pe autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti carosabilul este ud, vizibilitatea este bună, nu este aglomeraţie, dar este vânt puternic.

Din cauza vântului puternic, au fost suspendate manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici