Infotrafic, precizări în legătură cu accidentul de pe Autostrada Soarelui: Sunt 3 evenimente

  • Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române informează, vineri, că pe Autostrada Soarelui nu a fost un singur eveniment rutier, ci trei distincte.
  • ISU Constanţa a transmis că au fost implicate în total 55 de maşini şi 155 de persoane.
1578 afișări
Imaginea articolului Infotrafic, precizări în legătură cu accidentul de pe Autostrada Soarelui: Sunt 3 evenimente

Infotrafic, precizări în legătură cu accidentul de pe Autostrada Soarelui: sunt 3 evenimente

Astfe, potrivit Infotrafic, la km. 181, la limita dintre localitatea Peştera şi Medgidia, pe sensul către Constanţa, a avut loc un accident între două maşini. Potrivit primelor informaţii, patru persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale.

La km. 181+500 de metri, sensul către Constanţa, s-a produs un alt accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, două persoane au fost rănite.

La km. 183, în zona municipiului Medgidia, sensul către Constanţa, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule.

Potrivit bilanţului realizat de ISU Constanţa, în evenimentele rutiere produse pe Autostrada Bucureşti - Constanţa au fost implicate 55 de maşini şi 155 de persoane.

Traficul rutier este deviat pe la nodul rutier de la km. 160, loc. Cernavodă – DN 22C Cernavodă-Murfatlar. De asemenea, pentru a evita aglomeraţia produsă pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, poliţiştii le recomandă şoferilor şi ruta alternativa Bucureşti - DN3 – Constanţa.

Şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pe traseu pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici