Infotrafic prezintă rute ocolitoare pentru arterele aglomerate care duc spre casă turiştii de la munte

Poliţiştii rutieri au stabilit, sâmbătă dimineaţa, rute ocolitoare pentru evitarea DN 1 Valea Prahovei, în aceste zile de final de vacanţă, când drumul de la munte spre Bucureşti este aglomerat.

440 afișări
Imaginea articolului Infotrafic prezintă rute ocolitoare pentru arterele aglomerate care duc spre casă turiştii de la munte

Infotrafic prezintă rute ocolitoare pentru arterele aglomerate care duc spre casă turiştii de la munte (Foto: Pixabay)

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pentru evitarea aglomeraţiei pe principalele artere rutiere în aceste zile de vacanţă, călătoriile trebuie planificate din timp, cu luarea în considerare a rutelor alternative şi a intervalelor orare.

Astfel, pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti pot fi folosite ca alternative, variantele DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti sau DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti.

Alte variante pentru a evita aglomeraţia sunt DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti sau DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici