Infotrafic: Transalpina închisă, aglomeraţie lângă Bucureşti, lucrări la Sinaia şi Sibiu

Autorităţile anunţă că circulaţia maşinilor pe DN 67C (Transalpina) este în continuare restricţionată. De asemenea, miercuri dimineaţă este aglomeraţie în jurul Bucureştiului şi în alte zone din ţară unde au loc lucrări.

563 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: Transalpina închisă, aglomeraţie lângă Bucureşti, lucrări la Sinaia şi Sibiu

Infotrafic: Transalpina închisă, aglomeraţie lângă Bucureşti, lucrări la Sinaia şi Sibiu

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier rămâne închis până astăzi, ora 10:00, pe DN 67C (Transalpina), între Rânca şi Obârşia Lotrului, judeţul Gorj, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile (viscol puternic, ninsoare şi vizibilitate redusă sub 50 de metri), circulaţia rutieră fiind oprită în totalitate pe tronsonul kilometric 34-59, zona fiind semnalizată corespunzător.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti-Ploieşti, DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Râmnicu Vâlcea - Sibiu, traficul se desfăşoară pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună şi valori de trafic normale.

Este semnalată aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, de la kilometrul 12, dar şi pe Centura Bucureşti, în localităţile Bragadiru, Berceni, Domneşti şi Popeşti Leordeni, mai anunţă Infotrafic

De asemenea, pe mai multe drumuri se desfăşoară lucrări de reparaţii care afecteză circulaţia maşinilor.

Astfel, până la data de 6 octombrie, ora 18.00, circulaţia este restricţionată pe primele două benzi ale autostrăzii A1 (centura municipiului Sibiu), pe sensul Sebeş - Sibiu, pe tronsonul kilometric 239-238 şi pe a doua bandă, între kilometrii 238 şi 237, în zona localităţii Şelimbăr, pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la suprafaţa carosabilă.

Până la data de 18 octombrie, se efectuează lucrări de refacere a rosturilor de dilataţie la podul de peste râul Valea lui Bogdan, situat pe DN 1, în staţiunea Sinaia, judeţul Prahova, traficul rutier desfăşurându-se alternativ, prin dirijare. În cursul nopţii, circulaţia se desfăşoară prin semaforizare.

Până la data de 31 octombrie, se efectuează lucrări de consolidare pe DN 7, între kilometrii 246 şi 251, în apropierea localităţii Boiţa, judeţul Sibiu, care afectează o banda de circulaţie, traficul desfăşurându-se alternativ, pe timpul zilei, pe o lungime de maximum 700 de metri. Acest sector de drum va face legătura DN 7 cu secţiunea 1 a autostrăzii A1 Sibiu - Piteşti. De obicei în zonă se circulă în condiţii de aglomeraţie, precizează autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici