Infotrafic: vizibilitate redusă şi carosabil umed pe mai multe artere din sudul şi vestul ţării

Autorităţile avertizează că pe mai multe artere din sudul şi din vestul ţării circulaţia maşinilor este îngreunată din cauza ploii şi a ceţii.

49 afișări
Imaginea articolului Infotrafic: vizibilitate redusă şi carosabil umed pe mai multe artere din sudul şi vestul ţării

Infotrafic: vizibilitate redusă şi carosabil umed pe mai multe artere din sudul şi vestul ţării

Centrul Infotrafic anunţă că vineri dimineaţă nu sunt sesizate evenimente rutiere care să impună restricţii de circulaţie pe autostrăzi sau drumuri naţionale.

Pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti plouă uşor şi carosabilul este umed, la intrarea în Capitală.

Pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 143-160, şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, sunt zone izolate cu ceaţă, vizibilitatea fiind de 250-300 metri.

În condiţii de ceaţă se circulă şi pe mai multe artere rutiere de pe raza judeţelor Arad, Bihor, Constanţa şi Tulcea, cu vizibilitate redusă sub 200 de metri.

Autorităţile le recomandă şoferilor să ruleze cu viteza adaptată condiţiilor de trafic şi de drum, să crească distanţa de siguranţă pe un carosabil umed, să evite oprirea pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă, să folosească luminile de ceaţă şi nu se angajeze în efectuarea de manevre periculoase în condiţii de vizibilitate redusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
trafic,
ceaţă,
şosele

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici